Бездріжджове тісто для піци

Що треба:

- борошно хлібопекарська - 2 склянки + небагато для розкочування
- олія оливкова - 1 ч.л.
- сіль - 1 ч.л.
- 65 мл оливкової олії " екстра Вірджинія"
- 10 г сиру " толеджіо "
- 100 г консервованих помідорів у власному соку
- сіль
- по 3 шматочки салямі і пепероні
- пшеничного борошна
- Для тіста:
- часник великий - 0,5 зубчика
- Яйце - 2 шт .
- молоко тепле - 1/2 склянки
- сіль - 1 ст.л.
- 640 г італійської борошна для піци
- Для соусу :
- орегано сушений
- 10 г пармезану
- 1 ст. л. консервованої кукурудзи
- цукор - 1 ч.л.
- кілька маслин
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6пиццдиаметром30см

Що робити:

Борошно перемішати з сіллю, просіяти на робочу поверхню у вигляді гірки, в центрі зробити « колодязь ». Яйця розмішати в мисці з теплим молоком, додати оливкове масло. Невеликими порціями влити отриману суміш у « колодязь », постійно підмішуючи борошно. Коли вся рідина вбереться в борошно, почати місити тісто, час від часу присипаючи руки мукою. Місити протягом 10 хв., Поки тсто не стане еластичним. Сформувати з тіста кулю, загорнути його у вологий рушник і залишити на 15 хв. Потім тісто можна розкочувати качалкою.