Кролик, фарширований спаржею

Що треба:

- 1 кролик середніх розмірів
- а також : папір для запікання , кулінарний шпагат
- сіль
- 300 г копченої корейки
- олія оливкова - 100 мл
- 100 г салату " фризі "
- 1 склянка зеленого горошку ( свіжого або мороженого )
- 1 пучок петрушки ( тільки листя )
- 200 г спаржі
- рослинна олія - 2 ст.л.
- 2 ч. л .
- по 2-3 гілочки шавлії і розмарину
- 2 великих морквини
- 1 стакан сухого білого вина
- часник - 2 зубчики
- 1 кг спаржі
- 1 ст. л. листя чебрецю
- сушеного базиліка
- цибуля ріпчаста - 1 велика цибулина
- цукор - 2 ч.л.
- 0,25 ч. л .
Рецепт:
Час приготування: 2 години +
Порцій: 6

Що робити:

Овочі очистити. Морква крупно нарізати уздовж. У спаржі відрізати задерев'янілі кінчики. Відварити моркву і спаржу на пару 5 хв. Корейку тонко нарізати скибочками. Половину їх підрум'янити в сковороді з 1 ст. л. масла, потім додати очищені зубчики часнику, спаржу і моркву, приправити сіллю і перцем, зняти з вогню. Дати настоятися 5 хв., Видалити часник. Кролика звільнити від кісток, розпластати на робочій поверхні. Натерти дрібно рубаними листочками 1 гілочки розмарину, сіллю і перцем. Залишити на 20 хв. Духовку розігріти до 180 ° С. В середину кролика викласти спаржу і морква, скрутити тушку і обкласти її скибочками залишилася корейки. Загорнути підготовленого кролика в папір для запікання, обв'язати кулінарною шпагатом. Помістити на деко, змащене маслом, разом з рештою розмарином і шавлією. Папір проткнути в декількох місцях виделкою. Запікати в духовці 30 хв., Періодично перевертаючи, потім скропити вином і продовжувати запікати ще 30 хв. Вийняти з духовки, дати охолонути. Звільнити кролика від паперу і нарізати скибочками, викласти на блюдо сервіровки. За бажанням прикрасити відвареної на пару спаржею, розмарином і шавлією.