Кролик під цибульним соусом

Що треба:

- вино біле сухе - 200 мл
- 0,5 ч. л .
- 4 великі цибулини
- 1 ст. л. рубаного шнитт-лука
- сіль, свіжозмелений перець
- сіль
- 1 кролик вагою 2,5 кг
- 6 нирок гвоздики
- 200 г копченого окосту
- 150 мл оливкової олії
- 3 зірочки бадьяна
- 25 мл оливкової олії
- 1 трубочка кориці
- 700 г кісток кролика ( цей інгредієнт з'явиться в процесі оброблення )
- перець чорний ( горошком )
- олія оливкова - 2 ст.л.
- кролик вагою 1,5 кг
- 20 мл коньяку
- бекон
- 12 горошин чорного перцю
- 1 гілочка розмарину
- лавровий лист ( маленький )
- Для запікання :
- Для фаршу :
- морква - 1 шт
- 10 ялівцевих ягід
- перець чорний мелений
- селера - 1 черешок
Рецепт:
Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций

Що робити:

Тушку кролика промити, розрізати на порційні шматки, обсушити. Грудинку нарізати маленькими скибочками. Масло розігріти в сотейнику, підрум'янити в ньому шматки кролика. Приправити чебрецем, сіллю і перцем. Додати очищений і подрібнений цибулю, кілька горошин перцю і бекон. Влити коньяк і готувати без кришки на сильному вогні 2 хв. Потім влити в сотейник вино, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 35-40 хв. Якщо рідина буде занадто швидко випаровуватися, додати ще трохи вина. Вийняти кролика, дати стекти жиру і викласти в глибоке блюдо. Полити цибульним соусом з беконом і відразу ж подавати, посипавши шніт-цибулею. На гарнір окремо подати запечений цілком дрібну картоплю.