Курячий рулет "дідусеві мішечок "

Що треба:

- помідори - 2 шт .
- майонез
- сир твердий - 100 г
- гриби ( я влітку відварюю і заморожую свіжозібрані грибочки , але підійдуть і магазинні печериці - їх не треба заздалегідь відварювати ) - 200 г
- свинячий фарш - 250 г
- яйце ( збите ) - 1 шт .
- сухарі панірувальні - 3 ст. л.
- свинячі шкварки
- фенхель
- 2 солодких перцю
- 5 мл оливкової олії
- трохи свіжого чебрецю і розмарину
- паприка
- курка ( філе ) - 0,5 кг
- сіль
- квіти редису
- листя і пагони цикорію кучерявого
- масло вершкове - 3 ст. л.
- круглі булочки - 4 шт .
- 50 г діжонськой крупнозерновой гірчиці
- чорний перець горошком і сіль
- помідори черрі
- 25 г томатної пасти
Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4

Що робити:

Шматочки курячого філе розрізаємо вздовж на тонкі пластинки. На деко кладемо лист фольги ( трохи більше аркуша А4 ), на нього суцільним рівним шаром філе. Солимо, посипаємо паприкою, можна збризнути лимонним соком. Гриби - в мультіізмельчітель і другим шаром на курочку. Змащуємо майонезом і посипаємо тертим сиром ( спасибі насадці комбайна для терки сиру ! ). Томати ріжемо навпіл і впоперек - на акуратненькі скибочки і укладаємо на гриби. Обережно з'єднуємо кінці фольги, щоб вийшов рулетик, при необхідності заколюємо зубочистками. Запікаємо в духовці при температурі 200-220 градусів протягом 25 хвилин. Дістаємо рулет, розгортаємо фольгу, змащуємо рулет майонезом і ставимо в духовку ще на 10 хвилин ( величезний плюс - не доведеться мити деко ). Готовий рулет зрительно ділимо на 3 частини і 1/3 перев'язуємо червоною стрічкою з бантиком, можна прикрасити більшу частину сметанною « сніжинкою ».