Лосось з лимонно - анісовим соусом

Що треба:

- олія оливкова - 2 ст.л.
- 70 г будь-якого зеленого салату
- лимон ( цедра , сік )
- 100 г філе свіжого лосося
- 1 ст. л. подрібненої зелені кропу
- на сонці томатів в маслі
- 1 ст. л. з верхом дуже дрібно нарізаної цибулі - шалот
- сік 0,5 лимона
- лимон ( цедра )
- сіль
- перець болгарський
- 1 ч. л .
- 100 г копченого лосося
- щіпка меленої паприки
- Для соусу :
- трохи свіжого кропу
- олія оливкова
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 2порции

Що робити:

У мисці змішати сік 2 лимонів, сіль, перець, і сушений аніс. Відставити на 30 хв. Лосося нарізати на тонкі смужки і залити отриманою сумішшю, дати промаринуватися, 10 хв. Салат перебрати, добре промити і обсушити. Подавати рибу, виклавши на листя салату, прикрасивши часточкою лимона і лимонно - анісовим соусом.