Макаронна запіканка з м'ясом

Що треба:

- сіль, перець
- м'ясний фарш - 500 г
- гілочки петрушки - 4 шт .
- макарони - 400 г
- яйце - 1 шт .
- 200 г консервованої кукурудзи
- 0,5 ч. л .
- 4 ст. л. хлібних крихт
- сіль, перець
- цибулина - 1 шт .
- невелика морква - 1 шт .
- рослинна олія - 3 ст. л.
- часник - 2 зубчики
- тертий сир - 100 г
- щіпка меленого імбиру
- 4 ст. л. рослинної олії
- 3 ст. л. меленого мигдалю
Час приготування: 1 година
Порцій: 6

Що робити:

Крок 1

Моркву очистити і натерти на тертці. Цибулю і часник дуже дрібно нарізати. Петрушку вимити, обсушити й подрібнити.

Крок 2

Розігріти в сковороді 2 ст. л. масла. Покласти цибулю і моркву. Обсмажити, помішуючи, протягом 6 хв. Додати часник, петрушку і готувати ще 1 хв. Зняти з вогню.

Крок 3

Додати обсмажені овочі в фарш, ретельно перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Збити яйце, влити його в замесочное блюдо і ще раз все вимісити.

Крок 4

У каструлі закип'ятити підсолену воду, покласти макарони і відварити їх до напівготовності. Відкинути на друшляк.

Крок 5

У прямокутну форму укласти 1/3 макаронів, потім половину підготовленого фаршу. Присипати 1/3 сиру. Викласти ще 1/3 макаронів і залишився фарш, присипати половиною залишився сиру. Зверху покласти залишилися макарони, посипати сиром. Накрити кришкою і поставити в розігріту до 190 ° С духовку на 30 хв.