Маседуан з екзотичних фруктів в східному стилі

Що треба:

- цукор - 4 ст.л.
- 1 невеликий ананас
- 50 мл саке
- щіпка меленого імбиру
- по 1 плоду манго і папайї
- 3 персика
- Для соусу :
- 300 г кумкватов
- 100 мл горілки
- 4 ківі
- банан середнього розміру
- 500 г лічі
- 1 листик цикорію
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 8порций

Що робити:

Кумквати обтерти вологим рушником, інші фрукти очистити від шкірки і, якщо потрібно, видалити насіння і кісточки. Лічі залишити цілими, кумквати розрізати навпіл, м'якоть манго і папайї нарізати шматочками. У ананаса видалити тверду центральну частину, м'якоть нарізати скибочками по ширині, потім трикутниками. Ківі і банани нарізати не дуже тонкими кружальцями. Всі фрукти, окрім дюжини скибочок ківі для прикраси, викласти в більшу миску разом з соками, що виділилися при їх підготовці. Акуратно перемішати, зберігаючи форму нарізки, посипати цукром і імбиром, збризкати саку і горілкою. Накрити харчовою плівкою, поставити в холодильник і витримати не менше 1 ч. Перед подачею перекласти в скляну вазу або блюдо, обклавши по окружності скибочками ківі. Словник Фруктовые маседуаны настаиваются на сиропе и крепких напитках (водка, кирш, коньяк, ром