Оладки з цукіні

Що треба:

- рослинна олія для смаження
- цукіні невеликий - 1 шт .
- сіль , перець мелений чорний за смаком
- філе тілапії - 200 г
- сметана ( для подачі )
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- борошно - 1/3 склянки
- яйця - 2 шт .
- борошно пшеничне - 50 г
- борошно - 100 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 3-4

Що робити:

Кабачок натерти на крупній тертці, вбити туди 2 яйця, перемішати. Поступово вмесіть просіяне борошно ( стежити за тим, щоб тісто не було дуже густим ), посолити і поперчити за смаком. На розігріту сковороду з маслом ложкою викласти необхідну кількість порцій і смажити з двох торон до золотистої скоринки. Оладки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.