Оладки з кабачка

Що треба:

- борошно - 2 ст .
- яйце куряче - 1 шт .
- пучок кропу
- масло рослинне - для обсмажування
- сметана ( для подачі )
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- кабачок середнього розміру - 1 шт .
- цукор - 1 щіпка
- яйце - 4 шт
- борошно - 100 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4

Що робити:

Кабачок очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці, додати яйце, борошно і цукор. Все добре перемішати і випікати на розпеченій сковороді. Подавати зі сметаною або варенням. Смачного!