Оладки з кабачків

Що треба:

- сіль - за смаком
- масло вершкове - 100 г
- яйце - 4 шт
- сода - 1 ч. л .
- 0,5 л кефіру
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- борошно пшеничне - 2 склянки
- 1 кг кабачків
- маргарин - 4 ст. л.
- масло вершкове - 4 ст. л.
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 3-4

Що робити:

Очищені від шкірки кабачки, попередньо видаливши серцевину, нарізати шматочками. Подрібнити їх через м'ясорубку або натерти на дрібній тертці, додати сіль, борошно, яйця і добре перемішати. Якщо отримана маса виявиться занадто густий, розвести її теплим молоком. Смажити оладки з кабачків слід на добре розігрітій сковороді. Подавати гарячими зі сметаною.