Оладки з кабачків

Що треба:

- борошно пшеничне - 3 ст. л.
- кабачки середні - 2 шт .
- сіль - за смаком
- кінза - 0,5 пучка
- сметана ( для подачі )
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- перець - за смаком
- часник - 3 зубчики
- яйце - 1 шт .
- масло рослинне - 4 ст. л.
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 6

Що робити:

Крок 1

Кабачки очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Часник очистити і роздавити. Змішати кабачки, часник, яйце, просіяне борошно, сіль і перець. Вимісити тісто. Кинзу вимити, обсушити, подрібнити і додати в тісто.

Крок 2

У сковороді розігріти трохи олії. Ложкою викладати тісто і обсмажувати з двох сторін до рум'яної скоринки, по 1,5 хв. Продовжувати смажити оладки порціями, підливаючи в сковороду масло в міру необхідності. Подавати зі сметаною.