Оладки з кабачків

Що треба:

- кабачки - 2 шт .
- часник - 3 зубчики
- пучок кропу
- масло рослинне - для обсмажування
- сметана ( для подачі )
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- цибуля ріпчаста - 1 цибулина
- сіль
- яйце - 4 шт
- борошно - 100 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 6

Що робити:

Крок 1

Кабачки очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Віджати зайвий сік. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати.

Крок 2

Змішати кабачки з цибулею і зеленню. Додати яйця, борошно, сіль і перець. Ретельно перемішати.

Крок 3

Добре розігріти сковороду з рослинною олією. Кабачкову суміш вливати столовою ложкою ; оладки обсмажувати по 1,5 хв. з кожного боку. Подавати зі сметаною.