Оладки з тілапії і цукіні

Що треба:

- часник - 2 шт
- цибуля ріпчаста - 40 г
- цукіні - 200 г
- філе тілапії - 200 г
- сметана ( для подачі )
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- яйце - 1 шт
- сіль
- борошно пшеничне - 50 г
- борошно - 100 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 3-4

Що робити:

Очищений від шкірки кабачок, разом з цибулею, часником і рибою пропустити через м'ясорубку. Дати стекти зайвій рідині хвилин 5. У отриманий фарш додати сире яйце, борошно, спеції і перемішати. Викладати отриману масу столовою ложкою на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку по 5 хвилин, після зменшити вогонь, накрити кришкою і дати дійти хвилин 10-15. Подавати гарячими, зі сметаною, майонезом або будь-яким іншим соусом.