овочеві оладки

Що треба:

- розпушувач - 0,5 ч. л .
- рослинна олія - 2 ст.л.
- 75 мл молока
- приправа для овочів - 1 ст. л.
- сметана ( для подачі )
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- 500 г зеленого горошку ( моркви, кабачків )
- цукор - 1 ч.л.
- яйця - 2 шт
- борошно - 50 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6порций

Що робити:

1. Горошок перебрати, промити і обсушити. За допомогою блендера подрібнити до стану пюре. Додати в чашу блендера 1 ст. л. приправи для овочів, яйця, борошно, розпушувач, цукор і сіль. Добре збити. 2. Не припиняючи збивати, влити тонкою цівкою молоко. Перелити суміш у миску. Суміш по консистенції повинна нагадувати дуже рідку сметану. 3. Добре нагріти сковороду. Влити рослинну олію. Викладати овочеву суміш з розрахунку 1 розливна ложка на 1 млинець. Готувати 1 хв. 4. Перевернути млинчики на іншу сторону і готувати ще 1 хв. Перекласти готові млинці на блюдо, накрити і залишити в теплому місці. Продовжувати готувати, поки не скінчиться вся суміш. Таким же чином можна спекти млинці, наприклад, з моркви або кабачків. Різниця тільки в попередній підготовці овочів. 5. Підготовка моркви. У каструлі закип'ятити воду, злегка підсолити. Морква очистити, опустити в каструлю на 1 хв., Відкинути на друшляк і дати охолонути. Натерти на крупній тертці, додати інші інгредієнти і ретельно перемішати. Точно так само можна підготувати для випічки млинців пастернак і ріпу. Підготовка кабачка. Кабачок вимити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. У великих кабачків видалити насіння. Віджати кабачкову масу, щоб стік сік. Потім додати всі необхідні інгредієнти і збити в блендері, як описано в основному рецепті.