Овочеві оладки з печерицями

Що треба:

- 250-300 г кабачків або цукіні
- 40 г натертого сиру твердих сортів
- 1 велика морква
- сіль , мелений чорний перець
- сметана ( для подачі )
- олія для обсмажування
- слабосоленої лосось - 100 г
- вода - 150 мл
- 40 г борошна
- 6-8 печериць
- 1 яйце
- рафінована рослинна олія
- масло вершкове - 1 ст. л.
- мариновані огірочки - 2 шт .
- кориця
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4-6

Що робити:

Овочі помити й обсушити. Печериці порубати якомога дрібніше. Моркву натерти на крупній тертці. Кабачки очистити від шкірки і насіння, натерти окремо, присипавши сіллю, залишити на пару хвилин, а потім добре віджати. У мисці з'єднати печериці, моркву і кабачки, додати борошно, сир і яйце. Посолити ( приблизно ½ ч. л. солі ) і приправити чорним перцем. Добре перемішати вилкою, щоб суміш стала однорідною. У сковороді розігріти невелику кількість масла. Ложкою викладати тісто на сковороду, формуючи оладки приблизно 6-8 см в діаметрі. Смажити оладки на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку, до золотистого відтінку. Готові оладки складати на плоску тарілку. Якщо необхідно, промокнути від надлишків олії на паперових серветках. Подавати гарячими, зі сметаною.