Піца " Есмеральда " від Теона Дольникова

Що треба:

- Для начинки :
- чверть склянки води
- сіль і перець за смаком
- олія оливкова - 1 ст.л.
- 10 г сиру " толеджіо "
- 100 г консервованих помідорів у власному соку
- сіль
- по 3 шматочки салямі і пепероні
- пшеничного борошна
- Для тіста:
- часник великий - 0,5 зубчика
- 2 гілочки свіжого базиліка
- 10 г сиру " горгонзола "
- 110 г сиру " моццарелла "
- полпакетіка гранульованих дріжджів
- Для соусу :
- орегано сушений
- 10 г пармезану
- 1 ст. л. консервованої кукурудзи
- цукор - 1 ч.л.
- кілька маслин
Рецепт:
Час приготування: 2 години +
Порцій: 12порций

Що робити:

Замісити дріжджове тісто. Для цього цукор, сіль і дріжджі розвести у воді, додати борошно, перемішати. Додати в тісто оливкова олія, добре вимісити. Залишити в теплі на 1 годину, накривши плівкою. Знову швидко вимісити. Дати тісту піднятися ще 2 рази, кожен раз обминаючи його. Готове тісто можна зберігати в холодильнику кілька днів. Якщо у вас є хлібопічка, то тісто можна замісити в ній. Тісто розкачати на столі - дуже тонко, викласти на пергамент. Соус робиться з консервованих помідорів без шкірки у власному соку. Помідори перетираються, додаються сіль, перець, подрібнений часник, базилік і орегано. Соус викласти на корж, залишивши сантиметр по краях. Зверху кладуться моццарелла, шматочки ковбаси, маслини і кукурудза, все посипається сиром, що залишився. Духовка розігрівається до 250 º С. Піца випікається 7 хв.