Піца овочева

Що треба:

- масло вершкове - 200 г
- 2 чашки борошна, 1 яйце
- часник - 2 зубчики
- 20-30 г будь-якого жовтого сиру
- борошно пшеничне - 1/2 ст
- борошно 1 сорт - 350 г
- м'ясо куряче відварне - 100 г
- вода гаряча
- 400 г протертої м'якоті томатів
- цибуля ріпчаста - 1 цибулина
- банку маслин
- 2 болгарських перцю
- кілька морквин
- 2 цибулини , 3 помідори
- розмарин - 1 щіпка
- перець червоний - 1 шт .
- сир твердий - 50-80 г
- масло рослинне
- 150 г плавленого сиру
Рецепт:
Час приготування: 1 година
Порцій: 12порций

Що робити:

Масло змішати з борошном, додати 2/3 чашки води, перемішати, додати яйце і сіль. Тісто вимісити, розкачати на деко. Сверху слоями выложить сыр, измельченный чеснок, который можно смешать с соусом карри, натертую морковь, лук, перец кружочками, маслины и снова сыр. Зверху викласти нарізані кружками помідори. Залити піцу легким майонезом, запекти в духовці при 200 ˚ С.