Рулет з кролика, фаршированого сливами

Що треба:

- 30 г тертого пармезану
- 1,5 кг філе кролика
- 0,5 склянки білого сухого вина
- 2 гілочки шавлії
- 800 г слив
- бальзамічний оцет - 1 ст. л.
- 3 cт .
- свинячі шкварки
- фенхель
- 2 солодких перцю
- 5 мл оливкової олії
- трохи свіжого чебрецю і розмарину
- сіль
- кориця
- 40 г волоських горіхів
- 20 г вершкового масла
- часник - 1 зубчик
- 6 бісквітів
- круглі булочки - 4 шт .
- 50 г діжонськой крупнозерновой гірчиці
- чорний перець горошком і сіль
- помідори черрі
- 25 г томатної пасти
Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции

Що робити:

Сливи промити, 2 відкласти, інші розрізати на маленькі шматочки, видаливши кісточки. Часник і 4 листочка шавлії подрібнити і обсмажити на вершковому маслі в сковороді з антипригарним покриттям. Додати крупно порубані волоські горіхи і корицю ; перемішати і дати настоятися. Додати подрібнені сливи і потримати на сильному вогні 5 хв. Зняти з вогню, видалити корицю, додати розкришені бісквіти, пармезан, приправити сіллю і перцем. Кролика помістити на обробну дошку, злегка відбити і розрівняти його таким чином, щоб він виглядав одним шматком. Зверху викласти сливову суміш, потім згорнути рулет, утримуючи начинку всередині. Що залишилися листочки шавлії прикріпити до рулету, щільно обв'язавши його ниткою. У форму для запікання влити оливкове масло, укласти рулет із кролика. Дати просочитися, постійно перевертаючи. Скропити вином і оцтом, посолити, поперчити. Духовку розігріти до 180 º С і запікати рулет приблизно 1 ч. Вийняти з духовки і з форми, залишити на кілька хвилин. Решту сливи порізати часточками і швидко обсмажити в сковороді з 2 ст. л. соку з форми. Нарізати рулет скибочками, розкласти по тарілках. Полити соком і прикрасити часточками слив і листочками шавлії.