Рулет з курячою грудкою, зеленню і горіхами

Що треба:

- тонкий лаваш
- майонез - 250 г
- грудка куряча - 500 г
- масло рослинне - 3 ст.л.
- 200 г сиру
- 100 мл сухого білого вина
- 80 г ріпчастої цибулі
- рису довгозерний
- фенхель
- 2 солодких перцю
- 5 мл оливкової олії
- трохи свіжого чебрецю і розмарину
- сіль, перець , лавровий лист для варіння грудок
- волоські горіхи очищені - 100 г
- петрушка і кріп - по 1 пучку
- 1 ст.л.
- 2 ч. л .
- 1 кг свинини без кісток
- 200 мл червоного сухого вина
- 50 г діжонськой крупнозерновой гірчиці
- чорний перець горошком і сіль
- помідори черрі
- 25 г томатної пасти
Час приготування: 1 година
Порцій: 4

Що робити:

1. Промити і розрізати на 2-3 частини курячі грудки і відварити в солоній, перченої воді, додавши лавровий лист. 2. Зелень промити, висушити і дрібно нарізати. Волоські горіхи дрібно порубати ножем. 3. Відварені грудки остудити і " порвати " руками на маленькі шматочки. 4. Змішати в мисці грудки, горіхи, зелень і майонез. Розстелити лавш, намазати по всій площі вийшла сумішшю і скрутити в рулет. Загорнути в папір і покласти в холодильник, щоб просочився, на 4-5 годин ( чим більше полежить, тим краще просочиться ). Подавати до столу холодним. Смачного!