Рулет з омлету

Що треба:

- 2 ст. л. молока
- 0,5 солодкого оранжевого або жовтого перцю
- масло рослинне - 1 ст.л.
- сіль
- 1 ст. л. рожевого сухого вина
- по 1 пучку чебрецю і майорану
- 80 г ріпчастої цибулі
- рису довгозерний
- фенхель
- 2 солодких перцю
- 5 мл оливкової олії
- трохи свіжого чебрецю і розмарину
- півпучка петрушки
- 2 мисливські ковбаски
- 50 г твердого сиру
- яйця - 2 шт
- 6 скибочок бекону
- сіль - за смаком
- 200 мл червоного сухого вина
- 50 г діжонськой крупнозерновой гірчиці
- чорний перець горошком і сіль
- помідори черрі
- 25 г томатної пасти
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 1

Що робити:

Крок 1

Петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Сир натерти на крупній Ковбаски нарізати тонкими кружками. Перець вимити і нарізати невеликими кубиками. Яйця збити з молоком.

Крок 2

Вилити суміш на сковороду, змащену олією, трохи присипати петрушкою. Накрити кришкою і готувати 3-5 хв., Щоб верх схопився.

Крок 3

Перекласти омлет на обробну Присипати сиром, загорнути