Рулет з сиром і спаржею

Що треба:

- 85 г вершкового масла
- 400 мл теплого молока
- 3 гілочки базиліка
- 175 г сиру
- 24 стебла спаржі
- петрушка ( корінь ) - 1 шт .
- по 300 г білої і зеленої спаржі
- 1 ч. л .
- 200 г спаржі
- рослинна олія - 2 ст.л.
- 2 ч. л .
- 100 г борошна
- 7 яєць
- 50 г тертого пармезану
- 175 г сиру
- жменю листя шпинату
- курка - 0,5 шт .
- Для заправки :
- гірчиця
- цукор - 2 ч.л.
- 0,25 ч. л .
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 10

Що робити:

Крок 1

Відокремити білки від жовтків. Листя базиліка вимити, обсушити і дрібно нарізати. Масло розігріти в сотейнику, додати борошно і готувати, інтенсивно розмішуючи, 3 хв. Зняти з вогню, продовжуючи розмішувати, тонкою цівкою влити тепле молоко. Додати поодинці жовтки, щораз ретельно перемішуючи.

Крок 2

Білки збити в пишну піну і порціями вводити в тісто, обережно перемішуючи. Додати базилік, злегка посолити. Розігріти духовку до 200 ° С. Тісто викласти на покритий пергаментом деко шаром товщиною приблизно 2 см, присипати пармезаном. Поставити в духовку на 15 хв. Дати охолонути.

Крок 3

Сир натерти на тертці і змішати з сиром.

Крок 4

Спаржу очистити від верхньої шкірки і опустити в киплячу підсолену воду на 7 хв. Відкинути на друшляк, обсушити.

Крок 5

Змастити поверхню тіста рівним шаром сирної суміші.

Крок 6

Зверху викласти спаржу, посипати листочками шпинату. Згорнути в рулет, загорнути в плівку, туго зав'язавши кінці. Поставити в холодильник на 1 ч.