Рулети з лаваша

Що треба:

- 200 г слабосоленого лосося
- для другої начинки :
- 2 солодких перцю різного кольору
- 150 г майонезу
- сік лимонний
- 2 ч. л .
- цибуля зелена - 1 пучок
- масло вершкове - 100 г
- лимон ( цедра )
- для першої начинки :
- 2 тонких лаваша
- масло рослинне - 1 ст.л.
- кріп
- 200 г вершкового сиру
- сіль
- 1 ст. л. лимонної цедри
- кріп
Рецепт:
Час приготування: 1 година
Порцій: 20порций

Що робити:

1. Приготувати пасту для рулетів з солодким перцем. Змішати майонез, гірчицю, дрібно нарізану кріп, приправити сіллю і перцем. 2. Приготувати пасту для рулетів з лососем. Вершковий сир перекласти в миску, додати дрібно нарізану кріп, зелена цибуля, лимонний сік, натерту на дрібній тертці цедру. Перемішати. 3. Духовку розігріти до 180 ° С. Перці розрізати навпіл, видалити серцевину, викласти на деко, скропити рослинним маслом. Запекти в духовці, 20 хв., Потім перекласти в миску, накрити плівкою і залишити на 10 хв. Зняти з перців шкірку, м'якоть нарізати соломкою. 4. Лосось нарізати тонкими пластинками. 5. Один лаваш змастити сумішшю майонезу, гірчиці і кропу, поверх викласти нарізані перці. Другий лаваш змастити вершковим сиром із зеленню, а поверх покласти шматочки лосося. 6. Згорнути лаваші в рулети, нарізати шматками шириною 2,5-3 см. ДО РЕЧІ Зверніть увагу на рецепт рулетів - їх приготування не забере багато часу і сил. Ці рулети смачні і ситні, до того ж компактні, так що їх зручно брати з собою. * В якості начинки можна також використовувати тонко нарізану шинку, ковбасу чи шинку та будь подрібнені овочі.