Рулети з лаваша

Що треба:

- слабосолона сьомга - 150 г
- солоні огірочки - 2 шт .
- шинка - 100 г
- цибуля великий - 1 шт .
- соус табаско - 1 ч. л .
- вершковий сир - 250 г
- вершкове масло - 2 ст. л.
- тонкий вірменський лаваш - 1 шт .
- нарізані кінза, кріп і петрушка - 1 ст. л.
- плавлений сир - 150 г
- щіпка кайенского перцю
- сухарі панірувальні - 4 ст. л.
- ванільний цукор - 1 ч. л .
- великий червоний солодкий перець - 1 шт .
Рецепт:
Час приготування: 1 година
Порцій: 8

Що робити:

Крок 1

Шинку і огірки нарізати тонкою соломкою.

Крок 2

Лаваш змастити плавленим сиром, посипати зеленню. Розділити лаваш на 2 частини. На одну частину викласти шинку і огірки, згорнути в щільний рулет, загорнути його в плівку і покласти в холодильник.

Крок 3

Рибу нарізати тонкими скибочками і розкласти на що залишився лаваш, залишивши вільним зовнішній край шириною близько 10 см. Згорнути в рулет, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 1 ч. На пікніку плівку зняти, нарізати рулети скибочками.