Салат з грушею і смаженою сьомгою

Що треба:

- соус соєвий
- 0,5 ч. л .
- 200 г філе сьомги
- масло для фритюру
- оцет винний білий - 1 ч. л .
- 1 свіжа груша
- 1 ч. л .
- Для заправки :
- лимон ( цедра )
- китайська скляна локшина
- цукор - 0,5 ч.л.
- 1 помідор черрі
- сіль
- 0,5 ч. л .
- цукор - 1 ч.л.
- 100 г змішаного листового салату
- олія оливкова - 1 ст.л.
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 1порция

Що робити:

Сьомгу крупно нарізати, натерти цукром, перемішати з соєвим соусом. Не припиняючи перемішувати, додати крохмаль і масло. Обсмажити сьомгу у фритюрі 20 сек. Обсушити паперовою серветкою. Перетерти разом м'яту, оцет і цукор і, не перестаючи розмішувати, по краплях влити олію. Приправити. На тарілку викласти обсмажену сьомгу, поверх неї - листя салату. Полити заправкою. Грушу тонко нарізати, викласти зверху. Прикрасити помідорами чері і локшиною, обсмаженої у фритюрі 5-6 сек.