Салат з язика з грибами

Що треба:

- печериці - 200 г
- черешки селери - 2 шт .
- рослинна олія - 1 ст. л.
- варений яловичий язик - 400 г
- сіль , чорний мелений перець
- оливки без кісточок - 100 г
- часник - 2 зубчики
- 3 ст. л. лимонної цедри
- 100 г очищених волоських горіхів
- сметана - 150 г
- мариновані огірки - 100 г
- біле вино - 1 ст. л.
- червона цибулина - 1 шт .
- гірчиця - 1 ч. л .
- адигейський сир - 100 г
- 200 г плавленого сиру
- лавровий лист ( маленький )
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 6

Що робити:

Крок 1

Овочі очистити. Варений язик нарізати кубиками, черешки селери - скибочками, огірки - брусочками, цибулю - тонкими кільцями.

Крок 2

Печериці вимити, нарізати шматочками і обсмажити в розігрітій олії, 6-8 хв. Приправити сіллю і перцем.

Крок 3

Збити сметану з гірчицею та білим вином, трохи посолити і поперчити за смаком. Поєднати в салатниці м'ясо, гриби, селеру, огірки і цибуля. Полити заправкою і перемішати. Можна прикрасити свіжою зеленню.