Шоколадні маффіни - ватрушки з сирною начинкою

Що треба:

- яйця ( тільки жовтки ) - 1 шт
- цукор - 4 ст. л.
- масло вершкове - 100 г
- цукор - 100 гр
- сода - 0,5 ч. л .
- кефір - 200 мл
- розпушувач - 1 ч. л .
- родзинки - 50 г
- 1 ст. л. соку лимона
- сир - 250 г
- темний шоколад - 100 г
- яйця ( тільки білки ) - 1 шт
- борошно пшеничне - 270 г
- какао - порошок - 2 ст. л.
- Яйце - 2 шт
- масло вершкове - 4 ст. л.
- терта цедра 0,5 лимона
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 24

Що робити:

Для начинки добре змішати сир, 4 ст. л. цукру і 1 жовток. Для тесту змішати спочатку мокрі інгредієнти : кефір, 2 яйця, 1 білок, розтоплений чорний шоколад, розтоплене вершкове масла, 100г цукру. Потім, сухі : борошно, какао, розпушувач, чайну соду. Сухі інгредієнти ввести в мокрі, вимішувати не ретельно. Тісто помістити в маффіновие форми на 2/3 висоти, на середину викласти сирну начинку, залишивши вільні краї. Випікати при 175 ° C 20 хвилин.