Сирна запіканка з ожиною

Що треба:

- цукор коричневий - 2 ст. л.
- ожина - 300 г
- масло вершкове - 1,5 ст. л.
- розпушувач - 1 ст. л.
- апельсинові цукати - жменя
- апельсин - 2 шт .
- цукор коричневий - 1 склянка
- крупа манна - 2 ст. л.
- сир - 400 г
- яйце - 1 шт .
- яйце - 3 шт .
- яйце - 3 шт .
- масло вершкове - 100 г
Час приготування: 1 година
Порцій: 2

Що робити:

Крок 1

Сир протерти через сито, додати 1 ст. л. сливочного масла, яйцо, манную крупу и сахарный песок. Збити міксером до отримання однорідної маси і розділити на дві рівні частини.

Крок 2

Форму змастити маслом і викласти половину сирної маси. Третина ягід відкласти для прикраси, решту - викласти на сир. Зверху покласти що став сир. Розігріти духовку до 180 ° С. Посипати запіканку коричневим цукром, поставити в духовку і запікати 30-35 хв. При подачі прикрасити свіжими ягодами ожини. Можна полити сметаною або будь-яким ягідним сиропом.