Сирна запіканка з яблуками

Що треба:

- крупа манна - 3 ч.л.
- яблуко - 2 великих
- ванільного цукру - 0,25 ч.л.
- цукор - 3 ст.л.
- лимон ( цедра )
- апельсин - 2 шт .
- цукор коричневий - 1 склянка
- яйце велике - 3 шт .
- сир - 750 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- сухарі панірувальні
- 6 середніх морквин
- масло вершкове - 100 г
Час приготування: 1 година
Порцій: 8порций

Що робити:

1. Відокремити 1 яєчний жовток. Решта яйця збити з цукром. 2. Змішати сир з манкою, цедрою лимона і ванільним цукром. Влити яйця з цукром, перемішати. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими часточками. Половину сирної маси покласти у змащену вершковим маслом і присипану сухарями форму. Потім покласти яблука, потім - залишився сир. 3. Злегка збити залишився жовток, змастити ним поверхню сирної маси. За допомогою ложки зробити малюнок « хвилі ». Поставити в розігріту до 180 º С духовку, випікати 40 хв. Рада За 7 хв. до готовності пергамент треба зняти, а запіканку підрум'янити.