Сирна запіканка зі бурякової бадиллям

Що треба:

- цукор - 3 ст.л.
- яйця - 2 шт
- борошно - 1 ст.л.
- сік лимонний
- лимон ( цедра )
- апельсин - 2 шт .
- цукор коричневий - 1 склянка
- 300 г черешків бурякової гички
- сир - 200 г
- 300 г вершкового сиру
- сухарі панірувальні
- 6 середніх морквин
- масло вершкове - 100 г
Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций

Що робити:

1. Бурякове бадилля перебрати, видалити великі листи. Черенки тщательно вымыть, очень мелко нарезать. У каструлі закип'ятити невелику кількість води, покласти 1 ст. л. цукру і влити лимонний сік. Опустити в киплячу воду бадилля і варити на середньому вогні 5 хв., Потім відкинути на друшляк і викласти на паперові серветки, щоб вона добре висохла. 2. Змішати у великій мисці сир, вершковий сир і яйця. Збити міксером до стану пишної однорідної маси, 3 хв. Добавить оставшийся сахар и муку. Ще раз збити (2 хв. ). 3. Розігріти духовку до 180 º С. Глибоку форму для випічки змастити олією. Ввести в сирно - сирну масу бурякове бадилля, акуратно перемішати. Викласти у форму для запікання, верх розрівняти лопаткою. Поставити в духовку і запікати 50 хв. Відразу ж подати на стіл.