Соковитий м'ясний рулет

Що треба:

- кетчуп - 200 г
- майонез - 200 г
- олія оливкова - 50 г
- масло рослинне - 3 ст.л.
- 200 г сиру
- 100 мл сухого білого вина
- 80 г ріпчастої цибулі
- рису довгозерний
- фенхель
- 2 солодких перцю
- 5 мл оливкової олії
- трохи свіжого чебрецю і розмарину
- сир - 300 г
- свинина без кісток - 1 кг
- сіль
- 1 ст.л.
- 2 ч. л .
- 1 кг свинини без кісток
- 200 мл червоного сухого вина
- 50 г діжонськой крупнозерновой гірчиці
- чорний перець горошком і сіль
- помідори черрі
- 25 г томатної пасти
Час приготування: 1 година
Порцій: 4

Що робити:

М'ясо нарізати на медальйони завтовшки не більше одного сантиметра. Відбити з двох сторін. Натерти сіллю і перцем. Потім натерти сир. Для згортання рулету знадобиться харчова плівка або просто целофановий пакет. Покласти плівку на стіл і зверху укласти шматочки м'яса з невеликих захлестом один на одного. Зверху намазати майонезом і кетчупом, посипати сиром. Акуратно згорнути за допомогою плівки. Покласти вийшов рулет у форму для запікання, смазную маслом і намазати рулет маслом. Поставити в розігріту духовку і запікати 60 хвилин при температурі 200 ° C.