Соус для піци

Що треба:

- 1 г морської солі
- щіпка приправи для піци
- щіпка білого перцю
- на 10 піц :
- 3 г каперсів
- 100 г консервованих помідорів у власному соку
- сіль
- по 3 шматочки салямі і пепероні
- пшеничного борошна
- Для тіста:
- часник великий - 0,5 зубчика
- 2 листочки свіжого базиліка
- 6 г часнику
- 150 г очищених помідорів
- олія оливкова - 1 ст.л.
- 3 г філе анчоусів
- орегано сушений
- 10 г пармезану
- 1 ст. л. консервованої кукурудзи
- цукор - 1 ч.л.
- кілька маслин
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6пиццдиаметром30см

Що робити:

Масло влити в сотейник, розігріти. Часник розчавити площиною ножа і додати в масло. Відразу ж додати всі інші інгредієнти, окрім помідорів. Прогріти, помішуючи, протягом 2-3 хв., Щоб масло просочилося ароматами. Додати помідори цілком. Готувати, помішуючи, на середньому вогні 40 хв., до размягчения помидоров. Однак помідори не повинні розварюватися і перетворюватися на безформну масу ! Потім вміст сотейника помістити в блендер, подрібнити. Протерти через друшляк. На друшляку повинна залишитися приблизно п'ята частина вмісту сотейника. Протертий соус остудити, поставити в холодильник. На піцу соус слід наносити в холодному вигляді.