Свинячий рулет з грибами

Що треба:

- цибуля зелена - 1 пучок
- 1 ч. л .
- 100 г сухих білих грибів
- масло рослинне - 3 ст.л.
- 200 г сиру
- 100 мл сухого білого вина
- 80 г ріпчастої цибулі
- рису довгозерний
- фенхель
- 2 солодких перцю
- 5 мл оливкової олії
- трохи свіжого чебрецю і розмарину
- сіль
- часник - 2 зубчики
- 1 червоний солодкий перець
- 1 ст.л.
- 2 ч. л .
- 1 кг свинини без кісток
- 200 мл червоного сухого вина
- 50 г діжонськой крупнозерновой гірчиці
- чорний перець горошком і сіль
- помідори черрі
- 25 г томатної пасти
Час приготування: 2 години +
Порцій: 10

Що робити:

Крок 1

Гриби залити окропом і відставити на 30 хв.

Крок 2

Свинину вимити, обсушити. Зробити по центру надріз, не доходячи до низу 1 см. Потім зробити надрізи уздовж пласта праворуч і ліворуч, також не доходячи до краю 1 см. Розкрити шматок м'яса як книжку. На потовщених шматках зробити ножем глибокі насічки. Відбити м'ясо в пласт. Посолити, поперчити, змастити гірчицею.

Крок 3

Розмочені гриби промити й нарізати соломкою. Зелена цибуля вимити і дрібно нарізати. Перець вимити, очистити від насіння і нарізати соломкою. Часник очистити і подрібнити. Сир натерти на тертці. Змішати гриби з цибулею, часником, перцем і сиром. Посолити, поперчити.

Крок 4

Викласти начинку на м'ясо рівним шаром.

Крок 5

Згорнути м'ясо в рулет, обв'язати суворою ниткою і укласти у форму для запікання з високими бортиками.

Крок 6

Приготувати соус. Змішати рослинне масло, біле вино, чорний перець горошком, майонез і трохи солі. Розігріти духовку до 200 ° С. Рулет полити соусом і поставити в духовку на 1,5 години. Періодично поливати рулет виділяється соком.