Тартар з лосося з соусом з малини

Що треба:

- 100 г свіжої малини
- 300 г філе свіжого лосося
- 0,3 качанчики фенхелю
- 1 ч. л .
- сік 1 апельсина
- 1 гілочка зеленого базиліка
- 1 ст. л. з верхом дуже дрібно нарізаної цибулі - шалот
- сік 0,5 лимона
- лимон ( цедра )
- сік 0,5 лимона
- сіль
- перець чорний мелений
- цукор - 1 ч.л.
- 2 ст. л. дрібно рубаного обсмаженого несолоного арахісу
- Для соусу :
- трохи свіжого кропу
- олія оливкова
Рецепт:
Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции

Що робити:

Філе лосося порубати гострим ножем до стану великого фаршу, приправити, полити лимонним соком, перемішати і прибрати в морозилку на 20 хв. Фенхель промити й нарізати тонкими пластинами. Для соусу покласти в блендер малину, додати апельсиновий сік, перець горошком і цукор ; розмолоти до стану пюре. Протерти соус через сито, охолодити. У тарілку з поглибленням викласти тартар, полити соусом, прикрасити фенхелем і оливковою олією.