Тартар з лосося зі спаржею

Що треба:

- 3 паростка спаржі
- 1 перо зеленої цибулі
- 5 очищених креветок
- 1 маленька цибулина шалот
- 1 ч. л .
- Для прикраси :
- 1 ст. л. з верхом дуже дрібно нарізаної цибулі - шалот
- сік 0,5 лимона
- лимон ( цедра )
- 150 г філе свіжого лосося
- каперси
- 1 ч. л .
- сік лимонний
- мелений чорний перець за смаком
- Для соусу :
- трохи свіжого кропу
- олія оливкова
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4порции

Що робити:

Лосося нарізати дрібними кубиками. Шалот, каперси і зелена цибуля ретельно подрібнити і додати до лосося. Полити лимонним соком, соєвим соусом, поперчити і перемішати. Сформувати гірку в середині тарілки, прикрасити спаржею, ікрою та креветками і негайно подавати.