Техаський хеш

Що треба:

- 400 г консервованих томатів у власному соку
- 3 ст. л. рослинної олії
- пучок зеленої цибулі
- 0,5 склянки довгозерний рису
- 3 великі цибулини
- 200 г консервованої кукурудзи
- 0,5 ч. л .
- 4 ст. л. хлібних крихт
- сіль, перець
- 1 ч. л .
- 100 г сиру типу чеддер
- сіль
- 450 г яловичого фаршу
- 1 солодкий зелений перець
- щіпка меленого імбиру
- 4 ст. л. рослинної олії
- 3 ст. л. меленого мигдалю
Час приготування: 1 година
Порцій: 4

Що робити:

Крок 1

Рис промити і відкинути на друшляк. Відставити. Ріпчасту цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями і обсмажити в розігрітій олії, 8 хв. Додати фарш і готувати, розминаючи грудки, поки м'ясо не змінить колір.

Крок 2

Перець вимити і нарізати невеликими кубиками, видаливши серцевину. Додати до фаршу перець, томати і рис. Приправити сіллю і порошком чилі, ретельно перемішати.

Крок 3

Перекласти суміш в злегка змащену маслом форму для запікання, накрити листом фольги і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 45 хв. Зняти фольгу і продовжувати готувати ще 15 хв. Зелена цибуля вимити і нарізати тонкими кільцями, сир натерти на тертці. Викласти хеш на блюдо, посипати цибулею і сиром і одразу ж подати до столу.