Теплий салат з моцарелли з томатами

Що треба:

- 1 кулька моцарели " буффало "
- 2 томату середнього розміру
- 2 ст л оливкової олії
- 1 гілочка свіжого базиліка
- 2,5 ст. л. оливкової олії
- бальзамічний оцет - 3 ст. л.
- 400 г великих капелюшків лісових грибів
- помідори черрі - 30 шт
- міні - кукурудза - 30 качанів
- сіль
- часник - 2 зубчики
- 1 щіпка цукру
- 1 невеликий пучок крес-салату
- Для заправки " вінегрет " :
- сіль і чорний перець за смаком
- рослинна олія - 2 ст.л.
- міні - морква - 30 шт
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 2порции

Що робити:

Сир вийняти з рідини і обсушити на серветці. Томати вимити, розрізати навпіл і приправити сіллю, цукром і перцем. У сковороді розігріти 1 ст. л. масла, злегка обсмажити очищений часник і базилік. Потім додати томати, смажити 3 хв. на сильному вогні, після чого додати в сковороду нарізану скибочками сир. Обсмажити сир по 1 хв. з кожного боку, розкласти разом з томатами по підігрітим тарілках і негайно подавати. Прикрасити крес-салатом і скропити оливковою олією.