Теплий салат з спаржі

Що треба:

- оливкова олія - 3 ст. л.
- помідор середнього розміру
- сіль
- 200 г черешкові селери
- Для дресингу :
- сіль
- по 300 г білої і зеленої спаржі
- 1 ч. л .
- 200 г спаржі
- рослинна олія - 2 ст.л.
- 2 ч. л .
- лимон
- 100 г руколи
- 400 г спаржі
- 75 мл оливкової олії
- 1 пучок зеленого салату
- 0,5 ч. л .
- Для заправки :
- гірчиця
- цукор - 2 ч.л.
- 0,25 ч. л .
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции

Що робити:

Селера нарізати соломкою, 2 помідори нарізати кубиками, 2 інших розрізати навпіл. Рукколу промити і обсушити. Спаржу вимити, видалити білу частину, зв'язати в невеликі пучки і проварити 10 хв. в підсоленій воді. Тим часом приготувати лимонний соус : пару щіпок солі розчинити в 3 ст. л. лимонного соку, додати дрібку перцю і збити до стану емульсії разом з оливковою олією. Спаржу обсушити, розкласти по підігрітим тарілках, гарнірувати руколою і овочами. Подавати з лимонним соусом.