Тісто для неаполітанської тонкої піци

Що треба:

- олія оливкова - 4 ст.л.
- дріжджі сухі - 1 пакетик
- борошно семоліна ( дуже дрібна манна крупа ) - 200 г
- 65 мл оливкової олії " екстра Вірджинія"
- 10 г сиру " толеджіо "
- 100 г консервованих помідорів у власному соку
- сіль
- по 3 шматочки салямі і пепероні
- пшеничного борошна
- Для тіста:
- часник великий - 0,5 зубчика
- борошно пшеничне - 800 г + небагато для розкочування
- цукор - 1 ст.л.
- сіль - 1 ст.л.
- 640 г італійської борошна для піци
- Для соусу :
- орегано сушений
- 10 г пармезану
- 1 ст. л. консервованої кукурудзи
- цукор - 1 ч.л.
- кілька маслин
Рецепт:
Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6пиццдиаметром30см

Що робити:

Перемішати все борошно і сіль, просіяти гіркою, в центрі зробити « колодязь ». Дріжджі і цукор висипати в миску, влити 650 мл теплої води, злегка розмішати. Дати постояти 15-20 хв., Додати оливкове масло, розмішати. Невеликими порціями влити розведені дріжджі в « колодязь », постійно підмішуючи борошно. Коли вся рідина вбереться, вимісити тісто 10 хв. Присипати борошном тісто, накрити рушником, поставити в тепло на 1 ч. Перекласти піднялося тісто на робочу поверхню, присипану борошном, і з силою, швидко вимісити. Тісто можна використовувати відразу, а можна розкачати, прокласти шматками плівки, змащеними рослинним маслом, і прибрати в холодильник до того моменту, коли воно знадобиться. Краще використовувати тісто протягом 15-20 хв. після того, як воно буде розкотити ( чи вилучено з холодильника ).