Торт із вершкового сиру

Що треба:

- пудра цукрова
- 1 ч. л .
- 1 апельсин
- 500 г вершкового сиру " Філадельфія "
- 100 г черносмородінного джему
- борошно - 100 г
- 250 мл вершків жирністю 20%
- розпушувач
- 400 мл жирних вершків
- яйця - 2 шт
- 1 ч. л .
- цукор ванільний
- 100 г апельсинового джему
- масло вершкове - 40 г
- сіль
- 20 г желатину
- борошно - 50 г
Час приготування: 2 години +
Порцій: 12

Що робити:

Крок 1

Спекти бісквітний корж для торта. Відокремити жовтки від білків. Білки збити з сіллю і соком лимона в пишну піну. Жовтки розтерти з цукровою пудрою (100 г ), додати розтоплене вершкове масло, просіяне борошно, розпушувач і подрібнену цедру лимона. Збити міксером.

Крок 2

Розігріти духовку до 180 ° С. Роз'ємну форму для випічки накрити пергаментом і скропити водою. Акуратно ввести в жовткова масу збиті білки. Перемішати лопаткою знизу вгору. Викласти у форму і випікати 15 хв. Дати охолонути.

Крок 3

Вершковий сир збити з цукровою пудрою (50 г ) і 200 мл вершків. Розділити масу на 3 частини. Апельсин очистити від шкірки, плівок і кісточок і нарізати кубиками. В одну частину додати чорносмородиновий джем. Перемішати.

Крок 4

У дві частини додати апельсиновий джем і кубики апельсина. Перемішати. Желатин розвести в що залишилися вершках. Не доводячи до кипіння, прогріти до повного розчинення желатину. Одну третину желатину влити в чорносмородиновий масу, решта - в апельсинову.

Крок 5

Роз'ємну форму застелити новим листом пергаменту. Помістити бісквітний корж. Влити на нього половину апельсинової маси. Поставити в холодильник на 30 хв.

Крок 6

Влити чорносмородиновий масу і знову поставити в холодильник на 30 хв. Останнім шаром влити решту апельсинову масу, повернути торт в холодильник на 1 годину.