Торт із заварного тіста з лохиною

Що треба:

- сіль дрібна морська - 1 ч. л .
- жовтки яєчні - 2 шт .
- сир - 500 г
- борошно - 150 г
- масло вершкове - 100 г
- 1 ст. л. яєчного лікеру
- цукор - 1 ст.л.
- яйце - 4 шт .
- вершки жирністю 35% - 300 мл
- вода - 125 мл
- яйце - 4 шт
- 125 мл молока
- 1,5 склянки лохини
- 200 г вершкового сиру
- 0,5 склянки цукрової пудри
- сіль
- виноградний сік - 150 мл
- червоне напівсухе вино - 0,75 л
Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции

Що робити:

1. Ягоди перебрати, вимити і розкласти в один шар на паперовому рушнику. Просіяне з сіллю борошно перемішати з цукром. Воду і молоко влити в невисоку каструлю. Нагріти, не доводячи до кипіння, додати вершкове масло і прогрівати на середньому вогні, поки масло повністю не розтане. Збільшити вогонь і швидко довести до кипіння. 2. Всипати в киплячу рідину борошняну суміш, відразу ж зняти з вогню і заважати, поки суміш не стане однорідною і не почне відставати від стінок каструлі. Дати охолонути протягом 15 хв. 3. Яйця збити віночком. Отриману яєчну масу повільно влити в тісто, постійно перемішуючи. Заважати, поки тісто не стане абсолютно однорідним. 4. Духовку розігріти до 180 ° С. Деко збризнути холодною водою. Вирізати з пергаменту 5 кіл діаметром 20-25 см. Помістити один пергаментний коло на деко, викласти на нього тонким шаром частину тесту, ретельно розрівнюючи поверхню. Поставити в духовку на 7 хв. Так само випекти інші коржі. Дати коржам охолонути. 5. Сир збити віночком з вершковим сиром, жовтками і цукровою пудрою. Продовжуючи збивати, влити яєчний лікер. 6. Промазати кожен корж, крім верхнього, получившимся кремом. Посипати лохиною. Зібрати коржі в торт і поставити його на 1 год в холодильник. Перед подачею посипати цукровою пудрою.