турецька піца

Що треба:

- італійські трави
- картопля - 3 шт
- часникова сіль
- сіль
- борошно пшеничне - 1/2 ст
- борошно 1 сорт - 350 г
- м'ясо куряче відварне - 100 г
- вода гаряча
- 400 г протертої м'якоті томатів
- цибуля ріпчаста - 1 цибулина
- сухарі панірувальні
- шпинат - 200 г
- помідори черрі
- вода
- розмарин - 1 щіпка
- перець червоний - 1 шт .
- сир твердий - 50-80 г
- масло рослинне
- 150 г плавленого сиру
Рецепт:
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 12порций

Що робити:

Із зазначених інгредієнтів замішуємо еластичне тісто, даємо йому полежати 20 хвилин під рушником. Для начинки беремо відвареної товчений картопля, змішаний зі шпинатом, помідори черрі, часникову сіль, прованські трави, панірувальні сухарі. Розгортає тісто в невеликі коржі, надаємо форму човників скріпивши краї, змащуємо поверхню гарбузовим маслом, викладаємо на тісто картопля змішаний зі шпинатом, підсолюємо часниковою сіллю, поверх кладемо помідори, посипаємо травами і зверху рясно панірувальними сухарями. Ставимо в духовку.