Ватрушки " Постоли " з хрущовського ( нестаріючого ) тесту

Що треба:

- масло вершкове - 200 г
- сіль - 0,5 ч. л .
- борошно - 3,5 склянки
- тісто дріжджове готове - 800-1000 г
- сіль - 1 щіпка
- цукор - 3 ст. л.
- молоко - 1,25 склянки
- родзинки - 50 г
- 1 ст. л. соку лимона
- дріжджі ( сухіe ) - 2 ч. л .
- молоко - 1 склянка
- цукор - 2 ст. л.
- пшоно Містраль - 100 г
- свіжі дріжджі - 30 г
- борошно - 450 г
- масло вершкове - 4 ст. л.
- терта цедра 0,5 лимона
Рецепт:
Час приготування: 2 години +
Порцій: 10шт.

Що робити:

Крок 1

Змішати дріжджі з сіллю ( якщо Ви використовуєте свіжі дріжджі ( 50гр ), то їх треба перетерти з сіллю ), додати молоко, борошно, цукор, розм'якшене вершкове масло. Замісити тісто. Тісто має вийти не густим і не важким ( краще потім, перед обробленням, присипати борошном ) і в процесі замісу повинно швидко перестати липнути до рук. Покласти в ємність і відправити в холодильник. Через 4 години можна пекти. Дістати із холодильника ( тісто не сильно піднімається, своє візьме в духовці ), дати тісту трохи зігрітися і можна починати ліпити. Тісто можна приготувати ввечері, а вранці спекти пироги й пиріжки. Багато зберігають тісто в холодильнику до 3 днів ( я цього не пробувала ). Готовое тесто раскатать в пласт и разрезать на полосы, из которых на пергаментной бума%D

Крок 2

З паперу ( формат А4 ) зробити шаблон для " лаптя ". Приготувати сирну начинку. Творог, куриное яйцо и сахар перемешать в блендере, добавить изюм и ванилин, перемешать %

Крок 3

Покласти шаблон на сітку, вирізати по контуру і підняти бортики.

Крок 4

Вставить небольшую перегородку, чтобы получился овал, который в дальнейшем заполнить %D

Крок 5

РћСЃС, РѕСЂРѕР ¶ РЅРѕ РиРμСЂРμРИРμСЂРЅСѓС, СЊ СЏР · С u003cС ‡ РѕРе, СЂР ° СЃРиРѕР » РѕР ¶ РёРИ СЂСѓРеСѓ РиРѕРг РиРμСЂРиР ° РјРμРЅС, РЅРѕР № Р ± СѓРјР ° РиРѕР №, С ‡ С, РѕР ± С u003c СЃРμС, РѕС ‡

Крок 6

Надлишки тесту або підвернути під " лапоть ", або підрізати. Всі підрівняти, надати відповідну форму. Сделать по краю каёмку, которую смазать яичным желтком, всё остальное смазать молоком.

Крок 7

Випікати при температурі 200-210 ° C, до готовності. СМАЧНОГО!