Вершковий суп з грибами і спаржею

Що треба:

- зелена спаржа - 600 г
- картопля - 3 шт .
- лист лавровий - 1 шт .
- нарізаний кріп - 1 ст. л.
- цибуля великий - 1 шт .
- петрушка ( корінь ) - 1 шт .
- по 300 г білої і зеленої спаржі
- 1 ч. л .
- 200 г спаржі
- рослинна олія - 2 ст.л.
- 2 ч. л .
- м'який вершковий сир - 200 г
- печериці або свіжі лісові гриби - 100 г
- сіль - за смаком
- цибуля великий - 1 шт .
- морква велика - 1 шт .
- курка - 0,5 шт .
- Для заправки :
- гірчиця
- цукор - 2 ч.л.
- 0,25 ч. л .
Рецепт:
Час приготування: 1 година
Порцій: 6

Що робити:

Крок 1

Зварити бульйон. Курку промити, покласти в каструлю, залити 1,5 л холодної води і довести до кипіння, знімаючи піну. Цибулину, моркву і корінь петрушки очистити, покласти в бульйон і варити 30-35 хв., До готовності курки. Бульйон процідити, повернути в каструлю. Варену курку відкласти і використовувати для інших страв.

Крок 2

Гриби очистити, промити й нарізати тонкими скибочками. Цибулю очистити і подрібнити. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю, 5-6 хв. Додати гриби і готувати, помішуючи, 8 хв.

Крок 3

Картопля очистити, нарізати кубиками. Спаржу вимити, зрізати верхівки і відкласти. Очистити кінчики стебел, стебла нарізати і покласти в бульйон разом з картоплею. Накрити каструлю кришкою і довести суп до кипіння. Варити на середньому вогні 10 хв.

Крок 4

Додати обсмажені гриби і готувати ще 10 хв.

Крок 5

Вершковий сир покласти в каструлю разом з лавровим листом. Приправити за смаком сіллю і перцем. Варити, помішуючи, 5 хв.

Крок 6

Додати верхівки спаржі і кріп, прогріти, 3 хв., Поки спаржа не стане м'якою.