Яблучний салат з сьомгою

Що треба:

- яблука
- 350 г рідких вершків
- 1 пучок салату-латуку
- зеленої цибулі
- перець
- 1 свіжа груша
- 1 ч. л .
- Для заправки :
- лимон ( цедра )
- 1 ст. л. рубаного
- сік 1 лимона
- 300 г копченої сьомги одним шматком
- сіль
- 0,5 ч. л .
- цукор - 1 ч.л.
- 100 г змішаного листового салату
- олія оливкова - 1 ст.л.
Рецепт:
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4порции

Що робити:

Яблука вимити, очистити від шкірки, розрізати навпіл, видалити серцевину і кісточки, порізати тонкими скибочками завтовшки 2-3 мм. Салат добре промити, обсушити на рушнику або серветці. Найбільші листя порвати на 2-3 частини. Викласти салат в салатницю. Додати нарізані скибочками яблука. Копчену сьомгу акуратно порізати тонкими скибочками і викласти зверху в салатницю на яблука. В окремому посуді змішати вершки з лимонним соком і рубаним зеленим луком. Посолити і поперчити за смаком. Вилити заправку в салат, перемішати перед самою