Яйця з мусом з лосося

Що треба:

- сіль
- 4 гілочки тимьяна
- 100 г вершкового сиру
- сік лимонний
- 1 ст. л. подрібненої зелені кропу
- на сонці томатів в маслі
- 1 ст. л. з верхом дуже дрібно нарізаної цибулі - шалот
- сік 0,5 лимона
- лимон ( цедра )
- 250 г філе лосося
- яйця - 8 штук
- червоний цибуля - 1 цибулина
- 100 г копченого лосося
- щіпка меленої паприки
- Для соусу :
- трохи свіжого кропу
- олія оливкова
Рецепт:
Час приготування: 1,5 години
Порцій: 8

Що робити:

Крок 1

Філе лосося вимити, обсушити, глибоко надрізати в декількох місцях. Викласти на лист фольги, посолити, поперчити за смаком, скропити лимонним Зверху покласти гілочки тимьяна загорнути Дати охолонути.

Крок 2

Помістити рибу і вершковий сир Поставити в холодильник на 30 хв.

Крок 3

Яйця зварити круто, очистити від Зробити на кожному яйці л. мусу.