Запіканка Пармантье з яловичим серцем

Що треба:

- цибуля ріпчаста середнього розміру
- 500 г картопляного пюре
- 80 г вершкового масла
- сіль
- 2 ст. л. товчених лісових горіхів
- яйце - 1 шт .
- молоко - 250 мл
- масло вершкове - 1 ст. л.
- сіль, перець
- 1 букет гарні
- 50 г тертого сиру Комте
- 375 мл сухого білого вина
- 400 г яловичого серця
- 3 ст. л. панірувальних сухарів
- борошно - 1 ст. л.
- сметана жирністю 20% - 150 г
- сіль - за смаком
Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции

Що робити:

Серце промити і дуже дрібно порубати, видаляючи білі прожилки. Очистити й порубати цибулю, обсмажити його в сковороді на вершковому маслі до прозорості. Додати шматочки серця, біле вино і букет гарні. Посолити і поперчити. Готувати 2-3 хв., Потім перекласти в керамічну форму для запікання і поставити в духовку на 45 хв. при середньому вогні. Вийняти блюдо з духовки і поверх обсмаженого серця викласти шаром картопляне пюре. Покрити сумішшю панірувальних сухарів з горіховою крихтою і посипати тертим сиром. Знову поставити в духовку і запікати на сильному вогні 10 хв. Подавати гарячим.