Запіканка сирна з ананасом

Що треба:

- яйце велике - 3 шт .
- крупа манна - 3 ч. л .
- цедра 1 лимона
- цукор - 3 ст.л.
- сир - 750 г
- апельсин - 2 шт .
- цукор коричневий - 1 склянка
- сухарі панірувальні - 2 ст. л.
- цукор ванільний - 0,25 ч. л .
- ананас консервований - 200 г
- родзинки
- масло вершкове - 1 ст. л.
- масло вершкове - 100 г
Час приготування: 1,5 години
Порцій: 8порций

Що робити:

Відокремити 1 яєчний жовток. Білок і залишилися яйця збити з цукром. Ізюм замочити на 30 хв. Відкинути на сито, дати стекти всій воді. Змішати сир з манкою, цедрою лимона, ванільним цукром і родзинками. Влити яйця з цукром, перемішати. РђРЅР ° РЅР ° СЃ СѓР » РѕР ¶ РеС, СЊ РЅР ° РгРЅРѕ РеСЂСѓРиР » РѕР № С " РѕСЂРјС u003c, СЃРјР ° Р · Р ° РЅРЅРѕР № СЃР » РёРИРѕС ‡ РЅС u003c Рј РјР ° СЃР » РѕРј Ре РиРѕСЃС u003c РиР ° РЅРЅРѕР Зверху викласти сир. Злегка збити залишився жовток, змастити ним поверхню сирної маси. Поставити в духовку і випікати при 180 º С 40 хв.