Запіканка з брюссельської капусти з мигдалем

Що треба:

- помідор - 2 шт
- 250 мл вершків
- 800 г замороженої брюссельської капусти
- щіпка тертого мускатного горіха
- мигдальні пелюстки або великий декоративний цукор
- цибуля ріпчаста - 1 шт .
- сіль
- кумін
- сіль
- 4 ст. л. тертого пармезану
- 2 ст. л. рубаної зеленої цибулі
- масло вершкове розм'якшене
- молоко - 1 склянка
- свіжа кукурудза - 8 качанів або 4 банки консервованої
- маслини - 125 г
Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4порции

Що робити:

Кожен качанчик брюссельської капусти хрестоподібно надрізати з кореневої боку, помістити в каструлю з солоною киплячою водою і варити 5 хв. Відкинути на друшляк, обсушити. Форму для запікання змастити олією. Швидко обсмажити в духовці мигдаль, 3 хв. Помідори нарізати кружальцями. Викласти капусту у форму для запікання, зверху покрити кружальцями помідорів і рубаним луком. Змішати вершки, сир і мускатний горіх, посолити і поперчити. Вилити цю суміш на вміст форми для запікання. Посипати пелюстками обсмаженого мигдалю і запікати в духовці при температурі 180 ˚ 20 хв.