Запіканка з м'ясом і грибами

Що треба:

- мелена папаріка - 2 ч. л .
- товчений часник - 4 зубчики
- черешки селери - 2 шт .
- готове листкове тісто - 500 г
- сіль - за смаком
- масло рослинне - 2 ст. л.
- борошно - 3 ст. л.
- червоне сухе вино - 250 мл
- сіль, перець
- печериці - 200 г
- яйце ( жовток ) - 1 шт .
- гілочки петрушки - 2 шт .
- філе яловичини - 1,5 кг
- цибуля ріпчаста - 2 шт .
- великі помідори - 2 шт .
- гілочка чебрецю - 1 шт .
- 3 ст. л. меленого мигдалю
Час приготування: 2 години +
Порцій: 8

Що робити:

Крок 1

М'ясо вимити, обсушити і нарізати кубиками. Змішати борошно з паприкою, сіллю і перцем. Обваляти шматочки м'яса в вийшла суміші.

Крок 2

Цибулю і часник очистити. Селера і помідори вимити. Лук, селера та помідори нарізати кубиками. Часник подрібнити. Зелень вимити і розібрати на листки.

Крок 3

Помістити у форму для запікання м'ясо, цибулю, часник і селеру. Влити червоне вино, накрити і поставити в розігріту до 160 ° C духовку на 1,5 год Час від часу перемішувати.

Крок 4

Гриби вимити, нарізати пластинами і обсмажувати в розігрітій олії, поки не випарується вся рідина.

Крок 5

Дістати форму з духовки, дати трохи охолонути, потім додати гриби, помідори і зелень. Приправити сіллю і перцем, перемішати.

Крок 6

На присипаної борошном поверхні розкачати тісто в тонкий пласт. Накрити їм форму, зайве тісто зрізати. Зробити в центрі тесту отвір і вставити в нього паперову трубочку. Збільшити температуру духовки до 180 ° C. Тісто змастити злегка збитим жовтком і поставити в духовку ще на 30- 35хв.