Запіканка з сосисками і яблуками

Що треба:

- 400 г гарбуза
- 50 г російського сиру
- 8 підкопчені сосисок
- 2 яблука
- 2,5 ст. л. вершкового масла
- 200 г консервованої кукурудзи
- 0,5 ч. л .
- 4 ст. л. хлібних крихт
- сіль, перець
- 2 яйця
- 50 г копченого бекону
- 1 ст. л. рослинної олії
- сіль , перець за смаком
- 1 ст. л. муки
- щіпка меленого імбиру
- 4 ст. л. рослинної олії
- 3 ст. л. меленого мигдалю
Час приготування: 1 година
Порцій: 4

Що робити:

Крок 1

Гарбуз очистити від шкірки і насіння. М'якоть вимити, нарізати великими кубиками, покласти в киплячу підсолену воду і варити до готовності, 7 хв. Відкинути на друшляк, дати охолонути, потім подрібнити у блендері на пюре. Сир натерти на тертці.

Крок 2

Додати в гарбузове пюре яйця, тертий сир і збити в однорідну масу. Перекласти в миску. При необхідності приправити сіллю і перцем.

Крок 3

Бекон нарізати невеликими шматочками. Кожну сосиску розрізати навпіл. Яблука вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Кожну четвертинку розрізати навпіл.

Крок 4

У сковороді розігріти олію, обсмажити бекон, 3 хв. Додати сосиски і смажити до рум'яної скоринки, 5 хв.

Крок 5

Перекласти бекон і сосиски разом з соком, що виділився в форму для випічки, додати яблука, перемішати.

Крок 6

Влити гарбузове пюре і запекти в розігрітій до 200 ° С духовці 20 хв.